Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Van HRM naar Human Talent Management

Training van HRM naar Human Talent Management
De training Human Talent Management is voor de professionals en leidinggevenden die bij HRM werkzaam zijn. Door talentmanagement en talentontwikkeling van de professionals leer je hoe je de organisatie naar een hoger plan brengt.

Het belang van Human Talent Management
De wereld en de werkomgeving verandert snel. De vraag naar talentvolle professionals die meedenken met de uitdagingen van de toekomst wordt groter. Dit betekent dat professionals van nu anders in het leven staan, creatief, innovatief en zelfbewust. Dit betekent dat er meer zelfreflectie van de HRM manager verwacht wordt. Hoe voelt het als manager om vanuit je kern te werken en wat voor impact heeft dat op je kijk naar de organisatie. Talentmanagement is niet eerder zo belangrijk geweest.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. De training Human Talent Management geeft je handvaten om duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling van young professionals binnen je organisatie te professionaliseren.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je krijgt inzicht in je drijfveren en die van anderen
• Je krijgt inspiratie duurzame inzetbaarheid
• Je hebt een plan om Human Talent Management toe te passen
• Je krijgt kennis van talentontwikkeling

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu