Trainingen

TRAININGEN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wat is persoonlijke ontwikkeling? Persoonlijke ontwikkeling betekent dat je op zoek gaat naar dat wat je gelukkig maakt en waar je het beste tot je recht komt. Het gaat over je zelfbewustzijn, je identiteit, talenten en het benutten daarvan. Je zoekt naar een betere toekomst voor jezelf. De Miletos Academy helpt je om vanuit jezelf, je ware ik tot bloei te komen. Laat die interne regels, opgelegde normen en waarden maar vallen. Leef vanuit je oorspronkelijke ik, en je voelt je vrijer, energieker, blijer, creatiever. Bovendien leer je vanuit een nieuwsgierige onderzoekende geest eenvoudiger nieuwe dingen aan. Het wordt een nieuwe way of life.

TRAININGEN PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Hoe verbeter je je persoonlijke effectiviteit? Persoonlijke effectiviteit heeft te maken met de wijze waarop je leven en je werk vormgeeft. Hoe je dat doet, wordt bepaald door je binnenwereld: je gedachten en overtuigingen. Dat wat je denkt, straal je uit. En wat je uitzendt naar de buitenwereld, krijg je terug.

Met onze trainingen leer je om vanuit je binnenwereld je gevoel en dus je gedrag te veranderen waardoor je beter tot je recht komt. Je kunt beter doelen bepalen, keuzes maken en daarvoor opkomen.

training-stressmanagement
Stressmanagement
Bekijk Training

TRAININGEN LEIDERSCHAP EN MANAGEMENT

De trainingen Leiderschap en Management zijn voor managers die de tijd van spreadsheetmanagement of ellenlange inventarisatietrajecten voorbij zijn. Die willen leren hoe je sneller en beter beslist. Want wat gisteren nog succesvol was, telt vandaag niet meer. Organisaties hebben te maken met steeds wisselende omstandigheden. Om snel en goed met veranderingen om te gaan, moet je als manager organisch leiderschap tonen. Dat vraagt om een authentieke persoonlijkheid. 

TRAININGEN HUMAN TALENT MANAGEMENT (HTM)

De trainingen op het gebied van Human Talent Management van de Miletos Academy helpen organisaties en HRM-afdelingen om de omslag te maken van HRM naar talentontwikkeling. Wij noemen het liever: Human Talent Management. Zo’n omslag is noodzakelijk omdat automatisering en robots veel werk hebben overgenomen. Als gevolg daarvan kunnen organisaties zich alleen nog onderscheiden door betere oplossingen te vinden voor de uitdagingen waar we voor staan. Dit stelt hele andere eisen aan professionals, maar ook aan de afdeling HRM. Langzamerhand ontstaat het besef dat mensen niet een middel zijn, maar dat organisaties draaien om mensen. Hoe beter mensen tot hun recht kunnen komen, hoe beter ze functioneren. En dat is een win-winsituatie voor iedereen.

TRAININGEN VOOR DE TALENTVOLLE PROFESSIONALS

Het aantal professionals is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Je hebt klassieke professionals zoals docenten, artsen en ingenieurs, maar ook nieuwe professionals op het gebied van zorg, ICT en onderzoek. De toekomst vraagt om een ander soort professional. Het gaat niet meer om wat je hebt geleerd, maar hoe je blijft leren. Het gaat niet meer over controle, maar over eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen. Niet meer een baan waarbij je weet wat je elke dag gaat doen, maar werken in een omgeving die voortdurend verandert. Als professional moet je dus jezelf opnieuw uitvinden. En dat gaat niet zonder jezelf de vraag te stellen wat nu echt belangrijk voor je is, en hoe je sturing geeft aan jezelf.

BOOTCAMP

Twijfel je of een training geschikt is voor jou? Wil je meer weten over een training maar nog niet direct de diepte in? Boek dan een van onze aantrekkelijk geprijsde Bootcamps. In een hoog tempo ga je in vogelvlucht langs de verschillende facetten van een onderwerp. Na een dag Bootcampen zit je boordevol informatie om een juiste keuze te maken.

FILOSOFISCH LAB

Je denkwereld vergroten? Meld je aan voor het Filosofisch Lab en ga op ontspannen wijze het denkavontuur aan! Je gaat aan de slag met een onderwerp en je ontdekt hoe je daar zelf in staat. De trainingen in het Filosofisch Lab gaan dieper in op specifieke onderwerpen zoals ethiek, privacy of macht, gezag en vrijheid. En heb je zelf een idee voor een onderwerp? We horen je graag!

training-Socratisch-Luisteren
Socratisch Luisteren
Bekijk Training
Menu