Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

– High Impact – Leadership

Training High Impact Leadership
Een training Leiderschap voor leidinggevenden die authentiek en krachtig in hun werk willen staan. Hoe breng jij vanuit authentiek organisch leiderschap jezelf en de organisatie naar een hoger niveau.

Het belang van High Impact Leadership
De tijden veranderen en ook de professionals waar je leiding aan geeft. Die verwachten integriteit, authenticiteit en inspirerend leiderschap.
Dit betekent dat leiderschap getransformeerd is naar persoonlijk leiderschap.
Je leert leidinggeven vanuit jouw authentieke kern. Samen met je team zoeken naar een nieuwe weg om de veranderingen in de maatschappij en de organisatie in goede banen te leiden. Niet de kennis maar inspirerend leiderschap is bepalend voor de toekomst.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. De training High Impact Leadership leert je terugkeren naar jezelf en je talenten. Je leert de oorzaak van je (onbewuste) rem herkennen en hoe je deze weghaalt. Door deze interne regels te laten vallen kom je in je eigen kracht. Vanuit deze kracht word je de manager of leider die je wilt zijn.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Authentiek, ontspannen, leiderschap
• Je kunt beter en sneller beslissingen nemen
• Je krijgt zelfkennis en zelfsturing
• Je ontwikkelt inzicht in talentontwikkeling
• Er ontstaat een goede balans tussen privé en zakelijk
• Je voelt je energiek

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu