Burnout overwinnen

Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Waarom Burnout overwinnen?
Ben je burnout?
Of dreig je een burnout te krijgen?

Kies dan voor filosofische coaching bij Miletos Academy. Wij gaan samen op een zeer gestructureerde wijze op zoek naar de oorzaak van je burnout.

Voor wie?
Dit is voor iedereen die al in een burnout zit, tegen een burnout aan zit

Werkwijze en resultaat?
De methode is gebaseerd op de nieuwste psychologische inzichten, nl de psychoadaptieve psychologie.

Veel van gedrag of je emoties gaan onbewust, op de automatische piloot. Het wordt ervaren alsof je daar weinig invloed op kunt uitoefenen.
Maar waarom doet de automatische piloot dat?
Wie heeft de automatische piloot instructies gegeven?

Tijdens het proces kom je erachter dat je dat je zelf bent geweest. Jij hebt in het verleden zelf de regels bepaald waar de automatische piloot zich nog steeds aan houdt. Ondanks dat je er nu veel last van kunt hebben. Bv. veel stress, niet kunnen ontspannen etc.,

Wij brengen de regels (je persoonlijk wetboek) van de automatische piloot in kaart. Vervolgens maken wij een analyse van deze regels omdat de ene regel veel belangrijker is dan de andere. Wij zoeken de meest bepalende regel, je grondwet.
En gaan dan op zoek naar waar en wanneer die grondwet tot stand is gekomen.
Vervolgens kun je met die kennis en met je huidige staat van zijn opnieuw bepalen of je deze grondwet zo wilt handhaven of dat je deze laat vervallen.

Zodra deze grondwet vervalt, verandert je zijnstoestand. De oorzaak van je burnout komt te vervallen en daarmee ook de burnout klachten.

Het gevolg is een gevoel van bevrijding en veel meer rust in je hoofd.

Programma
Het programma start met een gratis intake van 75 minuten. Na inschrijving volgt een programma van zeven weken en bestaat uit vijf sessies van 150 minuten, gevolgd door twee sessie van 75 minuten. Na ca. 13, 26 en 52 weken volgt een terugkomsessie.
Gedurende dit programma zal zonodig (telefoon/mail) ondersteuning worden geboden.

Introspectie rapport
Tijdens de gesprekken worden aantekeningen gemaakt en deze worden uitgewerkt in een introspectie rapport. Op basis van dit rapport worden ook tussentijdse analyses gemaakt voor de verdere stappen in het traject.

Awareness raising program
Na de coaching neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Investering
De kosten voor een burnout overwinnen traject bedraagt € 8.000,00 (excl. BTW)
Omdat niet elk mens hetzelfde is, kan het aantal sessie afwijken. Bij dit pakket werken wij met een all-inn prijs en worden eventuele extra sessies niet

Garantie
Mocht het niet leiden tot het overwinnen van de burnout dan zal 90 % van de kosten teruggestort worden. (de voorwaarden worden bij het intakegesprek doorgenomen)

Locatie
De gesprekken vinden plaats in het World Trade Center in Almere, Dit ligt pal naast het Centraal Station en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Re-integratie traject
Het kan zijn dat je een in verband met het re-integratie traject een sessie samen met je manager en/of werkgever wilt doen. Het is mogelijk om een terugkomsessie te gebruiken.

Kennismaking/intake

Als je gebruik maakt van dit pakket dan volgt er eerst een gratis kennismakingsgesprek waar jij je leerdoelen kunt meegeven. Pas daarna bepaal je definitief of je gebruik gaat maken van het pakket.

Vragen over burnout overwinnen?

Of wil je gebruik maken van dit pakket mail dan naar coaching@miletosacademy.nl

Menu