Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Stressmanagement

Training Stressmanagement
Een training Stressmanagement voor professionals en leidinggevenden die meer ontspannen willen werken. Een drukke baan levert stress op. Hoe je met stressmanagement dit de baas wordt en beter werk aflevert leer je tijdens deze training.

Het belang van Stressmanagement
Iedereen ervaart stress in het dagelijkse leven. Er staan veel zaken op de to-do-list, vaak naast de lopende verplichtingen. Stress heeft grote gevolgen voor het afweersysteem en de werking van ons lichaam. In deze training krijg je inzicht in hoe stress bij jou werkt en hoe je dit positief beïnvloedt.

Uit ervaring weet de Miletos Academy dat één bijeenkomst te weinig is. Meestal begint na de training het proces hoe je omgaat met stress en komen de meeste vragen. Daarom is er gekozen voor twee trainingsdagen. Dit geeft jou in de tussenliggende weken tijd om te ervaren wat stress met je doet en ervaar je nog sterker waar je tegen aanloopt. Met deze ervaringen werken we op de tweede dag zodat je leert je stress goed te managen.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Stressmanagement ontdek je door zelfreflectie de oorzaak van je stress en hoe je hiermee om kunt gaan.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je krijgt inzicht in jouw stress
• Je leert stressmanagement
• Er is een balans in ontspanning en stress
• Je bent energieker en opgewekter
• Je hebt hogere stressbestendigheid

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu