Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Leiderschaps ontwikkeling

Training Leiderschapsontwikkeling
De training Leiderschapsontwikkeling is voor leidinggevenden in spe. Hoe breng je vanuit modern leiderschap jezelf en de organisatie naar een hoger niveau. En draag je meteen bij aan een betere samenleving.

Het belang van Leiderschapsontwikkeling
Deze tijd vraagt om modern leiderschap van mensen die het verschil gaan maken. Leiders die in staat zijn om met een open mind en samenwerking met anderen, vorm gaan geven aan de toekomst. Dit betekent leidinggevend vanuit gezag in plaats van macht. Moderne leiders die vanuit hun mindset en persoonlijk leiderschap midden in het leven en werk staan.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Leiderschapsontwikkeling ervaar je wat voor jouw belangrijk is om van daaruit de leiderschapsstijl te kiezen die bij je past.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je weet welke leiderschapsstijl bij jou past
• Je krijgt inzichten hoe je jezelf en anderen inspireert
• Wetenschap wat voor jou belangrijk is
• Je krijgt inzicht in talentontwikkeling

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu