Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Ik en mijn Transformatie

Training Ik en mijn Transformatie
De training Ik en mijn Transformatie is onderdeel van Persoonlijk leiderschap voor professionals en leidinggevenden. Tijdens deze module leer je meer over ontspannen en creatief in je werk staan. Werken vanuit willen werken en daarmee het verschil maken.

Waarom is jouw Transformatie zo belangrijk?
In de vorige modules heb je al veel over jezelf ontdekt. Nu is tijd om hier dieper op in te gaan zodat jouw transformatie verder vorm krijgt.
Onrust, stress, werkdruk, niet gezien worden zijn een paar voorbeelden van gevoelens die we snel wegdrukken. Maar wist je dat dit juist heel veel energie kost? In deze module ga je ontdekken wat de oorzaak van deze gevoelens is, wanneer je daar (on)bewust last van hebt en wanneer het ontstaat. Door de oorzaak te weten, geef je jezelf de mogelijkheid om andere keuzen te maken. Je gaat ervaren dat dit bevrijdend gaat werken in alles wat je doet.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Ik en mijn transformatie ga je nog dieper in op jezelf, een persoonlijk avontuur, wat je kan ervaren als een bevrijding.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je kunt ontspannen werken
• Bevrijding van jezelf
• Je komt natuurlijker en makkelijker voor jezelf op
• Je creëert vrijheid en ruimte in denken en handelen

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vooropleiding
Voor deze training is het certificaat van “Ik en mijn Persoonlijk Leiderschap” vereist.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu