Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Ik en mijn Persoonlijk Leiderschap

Training Ik en mijn Persoonlijk Leiderschap
De training Ik en mijn Persoonlijk Leiderschap is een onderdeel van Persoonlijk leiderschap voor professionals en leidinggevenden. Tijdens deze module leer je meer over jezelf en hoe je invloed kunt uitoefenen op hoe jij je voelt.

Het belang van Persoonlijk Leiderschap
In de vorige module heb je geleerd wat je drijfveren en primaire behoeftes zijn en hoe je daar door jouw patronen vorm aan geeft. In de training over Persoonlijk leiderschap ga je de verschillende aspecten van je menszijn bestuderen met onderwerpen als emotionele intelligentie en identiteit.
De laatste 2 trainingsdagen leer je hoe je sturing geeft aan de kennis die je hebt opgedaan. Je leert leidinggeven aan jezelf en in omgang met anderen. De nadruk bij Persoonlijk Leiderschap ligt op sturing geven aan je eigen binnenwereld en vandaaruit aan de buitenwereld. Dat kan inhouden dat verrassingen leuk worden, dat improviseren een kunst wordt, terwijl je ondertussen een veel sterker gevoel van controle blijft behouden.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Ik en mijn Persoonlijk Leiderschap leer je meer over jezelf en hoe je invloed uitoefent op hoe jij je voelt.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je herkent en leert omgaan met emoties
• Je bent bewuster en maakt sneller keuzes
• Je communiceert helder en duidelijk
• Je geeft sturing aan je binnenwereld waardoor jij je beter voelt
• Meer empathie

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vooropleiding
Voor deze training is het certificaat van “Ik en Creatief denkvermogen” vereist.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu