Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Ik en mijn Creatief Denkvermogen

Training Ik en mijn Creatief denkvermogen
In deze training leer je wat de oorzaak van je gedrag is en hoe je daar sturing aangeeft. Dit is een onderdeel van Persoonlijk leiderschap voor professionals en leidinggeven.

Het belang van je creatieve denkvermogen
De tweede stap naar Authentiek Organisch Leiderschap is de training Ik en mijn creatief denkvermogen. In dit deel van persoonlijke groei kijken we wat je belemmert.

Vragen als ‘Wat is denken en welke vormen van denken zijn er?’ worden beantwoord. Je leert hoe je deze vormen inzet zodat je sneller en eenvoudiger nieuwe dingen leert. Welke, belemmerende, overtuigingen heb je en wat kun je daarmee doen.
Tijdens deze bijzondere reis ga je de verschillende facetten van je brein en van je denken ontdekken. Je leert hoe je door verschillende denkposities in te nemen anders gaat denken.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. De training Ik en mijn creatief denkvermogen brengt je naar je eigen ik en de oorzaak van je (onbewuste) rem. Welke interne regels heb je? En hoe verander je deze.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je wordt bewust van je (denk)vermogen
• Je hebt meer creativiteit en flexibiliteit
• Je analyserend vermogen is verbeterd
• Je hebt een bredere oordeelsvorming
• Je krijgt inzichten hoe je zelf en anderen in elkaar zitten

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vooropleiding
Voor deze training is het certificaat van “Ik en Mijn authentieke Kracht” vereist.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu