Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Ik en mijn Authentieke Kracht

Training Ik en mijn Authentieke Kracht
Werken vanuit je oorsprong, jouw authenticiteit. Voor professionals en leidinggevenden betekent dit een extra dimensie in het werk. Het helpt om richting te geven aan je loopbaan en de keuzes die daarbij horen.

Waarom is je authentieke kracht cruciaal?
Persoonlijk leiderschap vraagt om persoonlijke ontwikkeling. Je authentieke kracht maakt je uniek. Bij de training Ik en mijn Authentieke Kracht ga je op zoek naar jezelf en de hoeveelheid energie die je in je hebt. Je ontdekt wat belangrijk is voor jou, wat je drijfveren en belangrijkste behoeftes zijn. Je ervaart wat het is om voorwaarden te stellen aan deze behoeftes. Zoals ‘Als ik deze afspraak heb gemaakt dan mag ik…’. Je voelt wat deze voorwaarden met jou en je zelfbeeld doen. Je gaat ervaren waar je onbewust energie van krijgt en hoe je dit voor jezelf kunt inzetten.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Door zelfreflectie ontdek je jouw eigenheid en kern. Ervaar je wat belangrijk is voor jou. De training Ik en mijn Authentieke kracht leert wat energie geeft en jou motiveert.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt hierdoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je weet wat belangrijk voor je is en wat je wilt
• Je persoonlijke groei en ontwikkeling
• Je hebt meer energie om te genieten
• Je hebt meer vitaliteit en veerkracht
• Je mindset verandert naar vertrouwen en rust

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu