Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Duurzame Organische Vitaliteit

Training Duurzame Organische Vitaliteit
Een training Duurzame Organische Vitaliteit voor professionals en leidinggevenden die bij HRM werkzaam zijn en die vanuit zelfervaring een bijdrage willen leveren aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

Het belang van Duurzame Organische Vitaliteit
Een leven leiden waarbij wij, als mens, optimaal tot ons recht komen. Een manier van leven waarbij je als mens centraal staat en je makkelijk met veranderingen omgaat. Organische vitaliteit houdt in dat het essentieel is dat we voldoende bewegen, gezond eten en… geestelijk goed in je vel zitten. Om dit te bereiken, is het belangrijk dat we een andere mindset krijgen.

De training Duurzame Organische Vitaliteit gaat in op de mogelijke oplossingen om tot duurzame inzetbaarheid en vitaliteit te komen binnen de organisatie.

Daarom de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Duurzame Organische staat de kern van de medewerker centraal. Hier leer je de verschillen in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zien wanneer je als organisatie uitgaat van de kern van de medewerker.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat?
• Je krijgt inzicht in en kennis van geestelijke vitaliteit
• Je weet de betekenis van duurzame inzetbaarheid
• Je herkent en weet hoe om te gaan met stress en burnout

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle trainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu