Trainingen die je leven verbeteren. Leef vrij en ontdek je potentieel.

Bootcamp Authentiek Organisch Leiderschap

Training Bootcamp Authentiek Organisch Leiderschap
Een basistraining Persoonlijk leiderschap voor professionals en leidinggevenden die krachtig in hun werk willen staan en daarvoor een belangrijke stap willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.
Deze bootcamptraining is speciaal ontwikkeld voor leidinggevende en professionals die in sneltreinvaart met de belangrijkste basiselementen van Authentiek Organisch Leiderschap kennis willen maken.

Waarom is authentiek organisch leiderschap voor jou belangrijk?
De huidige maatschappij wordt overspoeld met informatie en verandering. Ontwikkelingen waar je als mens jouw positie in moet bepalen om vanuit rust en overtuiging tot je recht te komen. Dat vereist dat je je weet waarvoor je staat, wat jouw drijfveren en waardes zijn. Dat je weet hoe je sturing aan jezelf kunt geven en hoe je dat kunt doen in een vorm die bij jouw past.
De training Authentiek organisch leiderschap levert je veel inzichten op. Je kunt sneller en betere keuzes maken over wat je moet gaan doen, hoe je meer energie kunt hebben. Sneller en beter voor jezelf opkomen en meer invloed op jezelf en de omgeving.
Het is een intensieve training waar in een hoog tempo veel verschillende onderwerpen vanuit Authentiek Organisch Leiderschap langs komen. Durf jij het aan?

Leiderschapstraining bij de Miletos Academy
Bij de Miletos Academy gaan we uit van je kern en daarom is onze training bijzonder in zijn soort. Veel trainingen zijn gericht op het aanleren van een nieuwe rol, gedrag of positief denken. Bij de training Bootcamp Organisch leiderschap word jij je bewust van je eigen ik en hoe je daar leiding aan kunt geven.

Filosofische aanpak
Bij al onze trainingen hanteren we een filosofische aanpak. Ook dat maakt ons uniek. Filosoferen is onderzoeken, vragen stellen, maar vooral vrij denken. Je ontwikkelt daardoor een open houding en daarmee toegang tot oneindige mogelijkheden.

Het resultaat van de training?
• Kennismaking met de basiselementen van Authentiek Organisch leiderschap
• Inzicht in wat Persoonlijk leiderschap voor jou betekent
• Weet waarom organisch leiderschap het verschil maakt
• Ontwikkeling van je empowerment
• Vergroting van je invloed
• Weten hoe jij leiding kunt geven aan veranderingen.
• Sneller en betere keuzes kunt maken.
• Heldere communicatie over je belangen
• Vrijere manier van denken

Trainingen met blijvend effect
Na de training neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Vragen over onze leiderschapstrainingen?
Bel 085- 060 9875
Of mail advies@miletosacademy.nl

Incompany nodig?
Alle leiderschapstrainingen zijn ook incompany mogelijk. Wij leveren maatwerk voor jouw organisatie dus vertel ons je wensen en mail ons advies@miletosacademy.nl

Details van de training

Duur
Investering

Training

Arrangement

Prijzen excl. BTW

Startdata en locatie

Het exacte adres van de locatie vind je bij Contact

Inschrijven

Bevrijdend

Filosofische aanpak

Vanuit je ware ik

Brochure aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Nieuwsbrief aanmelding
Miletos Academy Brochure downloaden. Ontdek alle Trainingen op het gebied van persoonlijke groei.

Voorbeeld brochure

Menu