Open Up

training-training-ik-en-mijn-transformatie

Waarom Open Up?

Ben je toe aan een herijking van je leven?
Of ben je op zoek naar meer zelfinzicht?
Of wil je van die constante stress af?
Of wil je “gewoon” jezelf zijn?

Kies dan voor filosofische coaching bij Miletos Academy. Wij gaan samen op zoek naar wat jou ‘echt’ belemmert om te gaan voor wat je wilt. Deze ontdekkingsreis naar waar jij ‘echt’ voor staat, doen we in een ontspannen en hartelijke sfeer.

Voor wie?

Dit is voor iedereen die het aandurft om op zoek te gaan naar hetgeen je onbewust weerhoudt dat te doen wat je graag wilt doen.

Werkwijze en resultaat?

De methode is gebaseerd op de nieuwste psychologische inzichten, nl de psychoadaptieve psychologie.

Veel van gedrag of je emoties gaan onbewust, op de automatische piloot. Het wordt ervaren alsof je daar weinig invloed op kunt uitoefenen.
Maar waarom doet de automatische piloot dat?
Wie heeft de automatische piloot instructies gegeven?

Tijdens het proces kom je erachter dat je dat je zelf bent geweest. Jij hebt in het verleden zelf de regels bepaald waar de automatische piloot zich aan houdt. Deze bepalen nog steeds hoe jij in het elven staat, ondanks dat je er nu veel last van kunt hebben.

Wij helpen je om de regels (je persoonlijk wetboek) van de automatische piloot in kaart te brengen. Dit doen wij aan de hand van onze introspectie methode.

En gaan dan samen met jou op zoek je basisregels, jouw grondwet en naar waar en wanneer die grondwet tot stand is gekomen.

Vervolgens kun je met die kennis en met je huidige staat van zijn opnieuw bepalen of je deze grondwet zo wilt handhaven of dat je deze laat vervallen.

Zodra deze grondwet vervalt, verandert je zijnstoestand. Werkte je voorheen meer vanuit het moeten en angst, dan zul je nu meer naar het willen gaan en naar de dingen waar je van geniet.

Het gevolg is een gevoel van bevrijding en veel meer rust in je hoofd.

Programma

Het programma start met een gratis intake van 75 minuten. Na inschrijving volgt een programma van zeven weken en bestaat uit vijf sessies van 150 minuten, gevolgd door twee sessie van 75 minuten. Na ca. 26 weken volgt een terugkomsessie.
Gedurende dit programma zal zonodig (telefoon/mail) ondersteuning worden geboden

Awareness raising program

Na de coaching neem je automatisch deel aan ons Awareness raising program. Dit programma zet je, maandelijks, op speelse wijze aan het denken. Zo blijft dat wat je hebt geleerd actueel.

Investering

De kosten voor een mindcraft traject van 15 sessies (75 minuten per sessie) bedraagt € 3.250,00 (excl. BTW)
Omdat niet elk mens hetzelfde is, kan het aantal sessie afwijken.

Locatie

De gesprekken vinden plaats in het World Trade Center in Almere, Dit ligt pal naast het Centraal Station en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Kennismaking/intake

Als je gebruik maakt van dit pakket dan volgt er eerst een gratis kennismakingsgesprek waar jij je leerdoelen kunt meegeven. Pas daarna bepaal je definitief of je gebruik gaat maken van het pakket.

Vragen over open up?

Of wil je gebruik maken van dit pakket mail dan naar coaching@miletosacademy.nl

Menu